romania
N-au trecut nici macar trei luni de cand scriam despre Emotiile traite de un francez in Romania si iata ca a mai aparut cineva intr-atat de impresionat de tara noastra, incat a realizat un mic clip despre aceasta. Un clip care, dupa cum spun si cei de la Yahooofileste toate frunzele Ministerului Turismului din Romania. In 2013, olandezul Peter Schangen ateriza impreuna cu iubita sa, Andreea, la Bucuresti. Imediat dupa aterizare, cei doi tineri din Olanda au luat-o la pas prin oras, bucurandu-se de micile chestioare pe care Bucurestiul le pune (inca) la dispozitia turistilor dornici de mici distractii. 

(P) Pana la 50% DISCOUNT la gama de aparate foto FUJI


Dupa ce s-au fotografiat cu Casa Poporului si au vizitat Piata Unirii, cei doi au mers in cel mai vechi parc din Bucuresti, Cismigiu, unde s-au bucurat de privelistea oferita... dintr-o barcuta. Spre seara acestia au ales Centrul Vechi - unde au vizitat Biserica Stavropoleos (veche de aproape 300 ani) si Hanul Lui Manuc.
In zilele urmatoare au urcat in trenul cu destinatia...Mamaia, unde s-au distrat pe cinste. 

Clipul a fost pus pe vimeo.com in urma cu 8 zile, timp in care a adunat aproape 200.000 vizualizari 300 like-uri si 100 de comentarii (pozitive :) ).


2 comentarii :

  1. Sa le dea D.zeu sanatate tinerilor care au facut asta! In felul asta mai afla lumea ca existam...

    RăspundețiȘtergere