Merci aux roumains. Multsumesc. 
Aceasta este descrierea pe care francezul impresionat de tara noastra a pus-o clipului postat pe vimeo. 

transilvania-romania


Un tanar francez care a vizitat Romania si a gustat din bucatele traditionale si-a exprimat bucuria de a fi trait asemenea experiente intr-un videoclip postat pe vimeo.com. Francezul isi incepe marturia spunand "Cand vii pentru prima data in Romania se spune ca trebuie sa iei o piatra in gura. Pentru a-i gusta pamantul, pentru a-i simti parfumurile salbatice"

Povestea continua in acelasi ton, autorul laudand Transilvania, florile si animalele fantastice pe care le poti intalni aici. Finalul este la fel de frumos ca inceputul "Cand vii pentru prima data in Romania ti se spune ca trebuie sa iei o piatra in gura. Acum stiu de ce. Piatra este din aur."

Clipul a strans in ultimele 6 luni peste 40.000 de vizualizari, 180 de like-uri si in jur de 20 de comentarii.


Sursa foto: maph.org

3 comentarii :

  1. Bine ca ne promoveaza altii! Noi nu suntem in stare!

    RăspundețiȘtergere
  2. VINTI TRANS va ofera servicii de: transport marfa, transport marfa bucuresti, Transport adr, transport marfa periculoasa la cele mai avantajoase preturi. Nu ezita si viziteaza site-ul nostru www.transportmarfarutier.ro

    Firma Servicii SEO si Web design, va ofera servicii de
    Optimizare SEO si creare Site de prezentare s-au
    Magazin online, SEO. Pentru cei interesati facem link/banner exchange.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti asa mare seo-ist cum ti-ai ales metoda asta de promovare? In primul rand, ca mare specialist ce pretinzi ca esti, ar trebui sa realizezi ca nu-ti foloseste la nimic sa lasi link-uri cu nofollow pe un site. Iar in al doilea, subiectul acestui articol nu are nicio legatura cu ce servicii oferi tu. Am sa-ti las totusi comentariul ca poate realizezi ca esti penibil.

      Ștergere