In urma cu aproape 3 ani, dailymail.co.uk publica sfasietoarea poveste de prietenie dintre doi caini din rasa Marele Danez. Lily, o catea de 6 ani, avea numai cateva luni cand a fost lovita de o boala foarte rara, genele ii cresteau in ochi, medicii fiind nevoiti sa-i indeparteze ochii. Ramasa oarba, LiLy nu parea sa mai aiba vreo sansa la o viata normala, asta pana cand a aparut Madison, o catelusa din aceeasi rasa, prietena si ghidul ei din ultimii 5 ani.


lily-si-madison

Cele doua sunt prietene de nedespartit, Madison purtandu-i de grija in fiecare moment. Cand ies la plimbare, Madison preia conducerea, de multe ori tinand lesa lui Lily in dinti, aceasta la randul ei, lipindu-se de Madison. Odata cu pierderea vederii, celelalte simturi ale lui Lily au crescut, aceasta putand simti daca Madison se afla in apropiere sau nu.

grija-caini

In 2011, proprietarul celor 2 caini a decis ca nu-i mai poate tine, acestia ajungand la un adapost de caini din Marea Britanie, urmand a fi dati spre adoptie. Povestea emotionanta a impresionat mii de oameni din intreaga lume, multi oferindu-se sa adopte extraordinara perecheLa putin timp, familia Williams din Cheshire le-a adoptat.

lily-madison
lily-marele-danez

Foto credit: dailymail.co.uk

Un comentariu :