carti-despre-marketing
Supranumita  “Biblia in Marketing”, cartea lui Kotler aduce in discutie subiecte precum: mediul de marketing,  gestionarea informatiilor, comportamentul cumparatorului, strategii de marketing, canale de distributie si publicitate, etc. Este un instrument excelent pentru oricine vrea sa inteleaga cum functioneaza marketingul. A fost retiparita de 12 ori de la prima publicare si este una dintre cele mai vandute carti de marketing.

Managementul Marketingului – Philip Kotler, Kevin Lane Keller
Este cea mai folosita carte de marketing din lume, absolventii in marketing studiind dupa aceasta in facultati.  Cartea lui Kotler scoate la lumina cele mai recente tendinte si evolutii ale marketingului la nivel global. Cartea a fost retiparita si revizuita in 2012 pentru a 14-a oara.


The Anatomy of Buzz – Emanuel Rosen
Rosen a scris prima editie a cartii in anul 2000. In 2009, acesta a revizuit-o si a republicat-o, schimband aproape 70% din continutul initial. Cartea cuprinde lectii si studii de marketing word of mouth din viata reala . Printre altele, Rosen explica de ce Social Media va deveni un instrument de comunicare important in promovarea companiilor.

O carte remarcabila care te invata cum poti prospera in afaceri. Godin da exemple din viata reala despre cum poti te poti face remarcat pe o piata plina de afaceri care nu se deosebesc cu nimic intre ele. Cartea le este recomandata tuturor celor care vor sa-si construiasca sau au deja o afacere. Mesajul acestei carti este unul care ar trebui invatat de catre toti antreprenorii.
Ogilvy on Advertising – David Ogivly
Desi cartea a fost scrisa in 1983, principiile de copywriting au ramas aceleasi. Ogivly prezinta in care sa cum sa alegi textele potrivite in functie de canalele de distribuire sau piete

Una dintre cele mai bune carti de marketing online. Trateaza rata de conversie si imbunatatirea acesteia in cazul magazinelor online, usability, design-ul grafic al unui site, etc.

Alte carti despre marketing

Brainfluence – Roger Dooley

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu